dinsdag 12 september 2017

Een nieuw schooljaar!

Joepie!

Na een leuke zomervakantie mochten we eindelijk terug naar de klas!  

"Met de wind in de zeilen", klinkt het!  

Met de kapitein aan boord en plaats voor heel wat enthousiaste passagiers, zetten we koers richting het nieuwe schooljaar, in een (voor sommige kleuters) nieuwe klas!

Aan boord nemen we mee: een gezonde portie plezier, enthousiasme, humor en de talenten van alle kleuters om er een heel tof en boeiend jaartje van te maken!

Het is voor iedereen wat wennen, want de klas is wat veranderd en er is ook een andere juf.  Ja, juf Petsy zorgt nu voor de kleuters van de zonneklas in de Centrumschool, dus is juf Anne-Sophie nu onze nieuwe juf.  

Juf Bea en juf Heidi kennen we nog van vorig schooljaar, dat is leuk want op sommige dagen gaan wij ook naar de rode klas.  Dan kunnen we lekker samen spelen met alle vriendjes!

Begin september werken we nog even rond de algemene klaswerking zoals de kalenders, de hoekjes in de klas en de afspraken om alles goed te laten verlopen.  Dit geeft ons ook de kans om elkaar wat beter te leren kennen.  Ook de juf kan ons dan goed leren kennen en dat is toch wel belangrijk!

Hier zie je onze toffe klasgroep!!!


Van L naar R: Norah, Tilde, Warre C, Finn, Luca, Jasper, Sem, Henri, Brenthe, Warre V, Nanon, Liam, juf Anne-Sophie

Tot binnenkort!!! Groetjes uit de blauwe klas!!!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten